BOYKOT ISRAEL – FRIT PALÆSTINA! STOP FOLKEMORDET I GAZA-NU!

22. oktober 2023

TALE VED IRENE CLAUSEN,
Repr. for Boykot Israel Kampagnen

BOYKOT ISRAEL – FRIT PALÆSTINA!

STOP FOLKEMORDET I GAZA-NU!

Bekæmp zionismen og imperialismen!

Christiansborg Slotsplads:


Kære Palæstinas folk. Vi står sammen med jer i protesten mod det folkemord som Gazas befolkning i øjeblikket udsættes for. Noget værre end et folkemord kan man ikke forestille sig. Vores sorg er utrøstelig, og vores vrede enorm.

WE STAND WITH YOU PALESTINE!

Forbryderen er det zionistiske regime i ’Israel’ – også kaldet Apartheid-Israel – støttet af den vestlige imperialisme. Zionismens mål er og har altid været – etnisk udrensning af det palæstinensiske folk og kolonisering af hele det historiske Palæstina. Der går en lige linje fra Al Nakba i 1948 med fordrivelsen af næsten 1 mio palæstinensere – over massakrene i Sabra og Shatila i 1982 til stribevis af massakrer i Gaza – og pogromer i Vestbredden – til folkemordet i Gaza i dag. Zionismen er vold og terror.

Men vi ved at palæstinenserne aldrig opgiver kampen for et Frit Palæstina.Vi støtter palæstinensernes seje og ubrydelige modstandskamp mod besættelsesagten Israel og dens imperialistiske allierede.

Jo mere Israel intensiverer sine angreb mod palæstinenserne jo mere vokser den internationale solidaritet. Hundredvis af demoer hver dag, millioner i de arabiske lande hvis befolkning altid – og nu – har stået last og brast med Palæstinas folk.

Alle vi der står her vil i den kommende tid intensivere solidaritetsarbejdet – på tusinde måder. Danmark vil se en ny styrke i Palæstina-solidariteten. Verden og Palæstina er forandret.

Vi i Boykot Israel garanterer at vil styrke boykotten!

I Boykot Israel går vi ind for TOTAL BOYKOT AF APARTHEID-ISRAEL – ØKONOMISK, KULTURELT. SPORTSLIGT – AKADEMISK – DIPLOMATISK – Vi opfordrer til øjeblikkelig afbrydelse af de diplomatiske forbindelser til Israel!!! Send apartheid Israels ambassadør hjem NU!

Vi er inspireret af boykotten af Sydafrikas apartheid i 1980erne der blev så stærk en international bevægelse at den fik presset FN og regeringer til at vedtage sanktioner mod Sydafrika. Vi har noget at leve op til. Men vi er godt på vej.

Hver måned – i øjeblikket oftere – går boykot aktivister ud i supermarkeder og tjekker hylderne for israelske apartheid-varer fx israelsk frugt og grønt, Medjoul dadler, Sodastram soft-drinks, på apotekerne Teva kopimedicin osv.

Så sætter vi boykot Israel klistermærker på og efterlader et bundt flyers.

I opfordres til at gøre det samme: Tjek hylderne! Klag til butikspersonalet hvis I finder israelske varer – Sig at firmaerne har blod på deres hænder hvis de støtter Israels apartheid-økonomi.

Tjek Boykot Israels hjemmeside www.boykotisrael.dk og Facebook: Boykot Israel-DK – og se listen med israelske produkter og bestil klistermærker via hjemmesiden

Næste gang vi går på supermarkeds aktion – er lørdag den 4. november kl 13 på Mimers Plads foran Føtex: I finder let vores orange Boykot Israel banner!

PALÆSTINA VIL SEJRE

I Sydafrika sejrede ANC over apartheid-regimet – via væbnet kamp og i tæt samarbejde med den stærke internationale solidaritetsbevægelse..

Vi tror på at retfærdigheden vil sejre – og på at Palæstina en dag bliver frit! I de fleste afrikanske lande varede koloniseringen 80-85 år – før kolonimagterne blev smidt ud gennem folkenes antikoloniale kampe. Palæstinas kolonisering har varet 75 år – så vi skal skynde os!!

STYRK SOLIDARITETEN MED PALÆSTINA!

BOYKOT ISRAEL!

FRIT PALÆSTINA!

www.boykotisrael.dk