10. januar 2009- Stop blodbadet på Gaza – Boykot Israel

Pressemeddelelse 10. januar 2009
Stop blodbadet på Gaza – Boykot Israel

Boykot Israel Kampagnens logo
Boykot Israel Kampagnens logo

Endnu engang udsættes den palæstinensiske befolkning for blodige massakrer fra besættelsesmagten Israel. I Gaza er indtil nu er 850 mennesker blevet dræbt af den israelske militærmaskine og 3500 såret. Der er tale om voksne og børn, unge og ældre.

Zionismens målsætning er udviklingen af et Storisrael på basis af kolonisering, etnisk udrensninger – fordrivelser og militærmassakrer i hobevis.  Et racistisk Israel båret af en zionistisk ideologi der ikke regner palæstinensernes liv for noget. De seneste bombardementer med massemord på flygtninge i FN skoler i Gaza og angreb og drab på nødhjælpsfolk og ambulancer sætter kynismen i relief.

Samtidig med belejring og massakrer på den palæstinensiske befolkning i Gaza udbygger Israel sin illegale besættelse med nye bosættelser og apartheid-muren på Vestbredden.

Som tidligere ser “verdenssamfundet” passivt til mens zionismens slagter palæstinensiske menneskeliv.

Staten Israel er en vigtig allieret for imperialismens interesser i Mellemøsten. Det er ikke fra den side man skal forvente solidaritet med Palæstinas befolkning. Det er fra verdens befolkninger at presset på zionismen skal komme.

Derfor et det på høje tid at man intensiverer boykotten af Israel, både økonomisk, politisk og diplomatisk. En boykot Israel kampagne på verdensplan i stil med boykotten af Sydafrika under apartheid-tiden.

Boykot alle israelske varer – Afbryd de diplomatiske forbindelser til Israel – Send ambassadøren ud af landet straks – Mød op til protestdemonstrationer – Støt den palæstinensiske befrielseskamp

Boykot Israel Kampagnen