Khalida Jarrar: Min fængsling har været politisk siden begyndelsen

15. december 2015

Parlamentsmedlem Jarrar:
Min fængsling har været politisk siden begyndelsen

Den palæstinensiske lovgiver Khalida Jarrar udtalte mandag – gennem sin advokat – at hendes fængsling af Israel er et politisk spil fra det israelske retssystem, som søger at lukke munden på alle, der afslører israelske forbrydelser.
Under et møde med Hanan al-Khatib, Jarrar´s advokat fra Palestinian Prisoners and Former Prisoners’ Affairs Committee, fortæller Khalida Jarrar at hendes forsvarer havde fremlagt et krav om immunitets appel til domstolen i overensstemmelse med folkeretten vedr. immunitetssikring for ved folkevalgte poster, men klagen blev afvist.
Jarrar beskyldte den israelske militære retsforfølgelse af hende gårud på at arbejde for at holde hende i fængsel så længe som muligt.
Jarrar tilføjede, at “jeg forventer ikke noget fra militære domstole. De er en joke, det er ligesom et stort teater, jeg stoler ikke på dem og min tilbageholdelse har været politisk siden begyndelsen. ”
Jarrar sagde også, at hun nægtede at anerkende legitimiteten af retten, tilføjer, at alle anklager mod hende er “latterlige” og relateret til helt lovlige aktiviteter, herunder socialt og politisk arbejde som medlem af parlamentet.

MP_Khalida_Jarrar