Magasin på Kgs. Nytorv snyder med mærkning af israelsk grapefrugt 20. dec. 15

25. december 2015

Magasin på Kgs. Nytorv snyder med mærkning af israelsk grapefrugt 

Søndag den 20.  december var Boykot Israel Kampagnen i aktion ved  Magasin, Kgs. Nytorv (iført orange nissehuer) og besøgte stormagasinets supermarked Mad og Vin. 

I frugt- og grøntafdelingen så vi stabler af hvide grapefrugter af mærket Jaffa, mens der på et håndskrevet skilt på kurven stod Tyrkiet som oprindelsesland. Som mange godt ved er Jaffa Ikke  et tyrkisk, men et israelsk mærke for især citrusfrugter og hører ind under Israels største multinationale frugt – og grønt korporation Mehadrin.  Det gul-grønne logo for israelske Jaffa frugter er let genkendeligt (se foto).

Magasin snyder altså stadig med mærkning af deres israelske produkter. Sidst vi var der, snød de med mærkning af Medjul-dadler som de mærkede med Jordan som oprindelsesland selvom der stod den israelske stregkode 729 på dadlerne. 

Magasins supermarked solgte den 20 December også israelske friske figner og kumquats – og Medjul dadler der muligvis (sandsynligvis!) er fra Israel.Sså der er al mulig grund til  at kigge sig godt for hvis man handler i Magasins supermarked Mad og Vin.

Boykot alle produkter fra Israel lå længe der er israelske besættelse og apartheid!

Frit Palæstina!

IMG_2623

IMG_2624

IMG_2626 IMG_2625