Boykot Israel: Nej til Israel i Melodi Grand Prix med besættelse og apartheid.

Boykot Israel Kampagnens logo

 

Udtalelse fra Boykot Israel Kampagnen
Tirsdag den 14.maj 2013

Boykot Israel Kampagnen logo
Boykot Israel Kampagnen logo

 

Israel er ikke velkommen til Melodi Grand Prix i Malmö

Boykot Israel Danmark deltager i demonstrationen i Malmö onsdag den 15. maj for at mindes Nakba-dagen (Katastrofen 1948) og vise at apartheidstaten Israel ikke er velkommen i Melodi Grand Prix så længe der er besættelse og apartheid.

Onsdag den 15. maj kl. 18 arrangerer Palestinske Nätverket i Malmö demonstration fra St. Knuts Torg til Möllevångstorget – i protest mod Israels fordrivelse af palæstinenserne, imod Israels fortsatte besættelse, imod apartheidpolitikken og den etniske udrensning i Palæstina.

Årets Nakba falder sammen med Israels deltagelse i Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix) hvilket vil blive markeret under demonstrationen. Men det er ikke OK at synge sammen med en apartheidstat. Ved at lade en apartheidstat deltage i en sangkonkurrence bidrager man til at normalisere relationerne til landet. Derfor NEJ til Israels deltagelse i Melodi Grand Prix.

Israel er ikke velkommen i Malmö før Israel har afsluttet besættelsen, revet apartheidmuren ned, respekteret de fordrevne palæstinenseres ret til at vende tilbage og givet de palæstinensiske israelere deres fulde borgerrettigheder.

Boykot Israel Danmark tager toget fra Københavns Hovedbanegård onsdag den 15. maj kl. 16.20 – ankomst Malmö C kl. 16.56. Derfra går vi til St. Knuts Torg. Vi medbringer vores orangefarvede Boykot Israel banner og vores skarpe stemmer.

Boykot Israel – Frit Palæstina

www.boykotisrael.dk