Boykot turisme til Israel !

Albatros_boykot


Åbent brev til danske rejseselskaber der arrangerer turistrejser til Israel

Fra Boykot Israel Kampagnen

Boykot turistrejser til Israel – Stop hvidvask af Israels forbrydelser mod palæstinenserne

Til

www.albatros-travel.dk

www.risskovrejser.dk

www.vitus-rejser.dk

www.viktorsfarmor.dk

www.kulturrejser-europa.dk

www.akademiskrejsebureau.dk

www.besttravel.dk/Israel

Når danske rejseselskaber arrangerer turistrejser til Israel, bryder de den internationale Boykot Israel-kampagne og støtter Israels apartheid-økonomi

I rejsekataloger og på hjemmesider roses Israels fantastiske kultur og gæstfrihed, mens besættelsen af Palæstina forties. Der reklameres for Israels skønne natur, det moderne storbyliv i Tel Aviv, fantastiske Jerusalem, de historiske vingesus, det hellige land hvor Jesus vandrede osv. Med sådanne skønmalerier bidrager rejsebureauerne til at hvidvaske Israels forbrydelser mod palæstinenserne – mens de skjuler besættelse, krig, massakrer, nedrivning af palæstinensernes huse og oliventræer.

Boykot Israel Kampagnen har flere gange demonstreret ved de nævnte rejsebureauer bl.a. hos Akademisk Rejsebureau der i sin reklame for Israel-rejser gjorde apartheidmuren inde på Vestbredden til en spændende turistattraktion! Akademisk Rejsebureau skrev: ”Vi gør et kort stop ved den kontroversielle. 8 meter høje betonmur hvor der vil være mulighed for at se den spændende graffitikunst som muren er udsmykket med” (fra vores flyer ”Boykot turistrejser til Israel”).

Boykot Israel–aktivister er også mødt frem med Boykot Israel-flyers og banner når rejsebureauer som Albatros Rejser holder rejsemesser der skal oplyse om bl.a. rejser til Israel.

Boykot Israel Kampagnen opfordrer alle retfærdighedssøgende mennesker til at lægge pres på rejsebureauerne for at få dem til at stoppe rejser til apartheid-Israel. Ring til dem, skriv til dem, mød op med boykotbanner ved deres rejsemesser og rejseforedrag.

Boykot turistrejser til Israel ! – Frit Palæstina !

www.boykotisrael.dk

facebook.com/boykotisrael.dk