Boykot Medjoul dadler fra Israel – Boykot Israel Kampagnen

Boykot Medjoul dadler fra Israel

Juletiden er dadel-tid. I øjeblikket sælges israelske Medjoul dadler i både Coop Danmarks og Dansk Supermarkeds butikker og i Magasin på Kgs. Nytorv i København. IMG_1123

Besættelsesmagten Israel producerer halvdelen af verdens Medjoul dadler, 60 % af disse produceres i ulovlige bosættelser på Vestbredden, bl.a. i den frugtbare Jordan-dal hvor besættelsesmagten pt er i gang med en etnisk udrensning af palæstinenserne. De israelske dadler sælges under følgende brands: King Solomon Dates, Jordan River eller blot Medjoul Dates. Der står ALDRIG på dadel-kasserne at dadlerne er produceret i en bosættelse. Der står som regel Israel som oprindelsesland – eller der mangler oprindelsesland! Ifølge dansk lovgivning er det obligatorisk at mærke frugt og grønt med oprindelsesland.

Boykot Israel opfordrer til at boykotte Medjoul-dadler – og alt andet fra besættelsesmagten Israel! Henvend jer til personalet i butikker hvor de sælger israelske Medjoul dadler og fortæl at ved at sælge israelske produkter støtter man apartheid-staten Israel! Klag hvis der mangler oprindelsesland! Send gerne små rapporter (og fotos) ind om butikkerne hvor man sælger Medjoul dadler til: Boykot Israel Kampagnens facebook: facebook.com/boykotisrael.dk.

Boykot alt fra Israel så længe der er israelsk besættelse og apartheid – Frit Palæstina”

——————————————————————————————————-

Magasin, Kgs. Nytorv, sælger israelske dadler af mærket King Solomon – uden angivelse af oprindelsesland medjoul1

Ligesom tidligere år ved juletid er der også i år store stabler af æsker med Medjoul dadler i Magasins supermarked Mad og Vin. Også i år uden angivelse af oprindelsesland – hverken på æsken eller på prisskiltet (se fotos). Boykot Israel ringede til importøren Unifood A/S der bekræftede at Medjoul dadlerne i Magasin kommer fra Israel. Men det ønsker Magasin åbenbart ikke at oplyse kunderne om!

Boykot Medjoul dadler fra Israel!

IMG_2442
IMG_2440

medjoul_noerrebrog

IMG_1124

meddjoul_Kbh_07

boykotisrael.dk   …….facebook.com/boykotisrael.dk