Brev til Irma fra en palæstinaven og tilhænger af boykot

Boykot Israel Kampagnens logo

 

 

 

cropped-Skærmbillede-2015-12-05-kl.-15.38.56.pngKopi af Brev til Irma fra Palæstinaven :

Jeg skriver denne mail i anledning af Nakba dagen: katastrofedagen den15 maj 1948, hvor zionistiske terrorgruppers etniske udrensning af den palæstinensiske befolkning for alvor tog til. Selv om der nu er gået 68 år, fortsætter overgrebene med nye ulovlige bosættelser på den besatte Vestbred, mord, bortsprængning og nedrivning af palæstinensernes huse og andre grusomheder, som fortsat umuliggør en retfærdig fredelig løsning.

I flere år har jeg ærgret mig over, at Irma undlader mærkning på Israelske varer eller vælger at skrive det med meget lille skrift. Da jeg handlede i Irma på Søborg Hovedgade forleden, kunne hverken jeg eller en ansat i Irma se oprindelsesland på flere forskellige daddelprodukter i forretningen. Jeg går ud fra, at dadlerne stammer fra Israel og at Irma og Coop ønsker at skjule den kendsgerning. Jeg forstår ikke, at Irma nedlader sig til at snyde kunderne ved ikke at oplyse om oprindelsesland.

Stop dog samhandlen med Israel eller indrøm/stå ved med tydelig skrift, at I ikke har nogle skrupler med denne handelsforbindelse.

Et voksende antal firmaer har valgt den første løsning: at stoppe samhandlen.

Med venlig hilsen
Henrik
(det fulde navn er Boykot Israel bekendt)