Israel fortjener at blive bortvist fra FN, udtaler Miquel D’Escoto -Tidl. FN formand

16. august 2013
Israel fortjener at blive bortvist fra FN, udtaler Miquel D’Escoto
D’Escoto er tidligere formand for FN’s generalforsamling

 

michel1

Israel fortjener at blive bortvist fra FN på grund af dets konstante angreb på Palæstina, udtalte den tidligere formand for FNs generalforsamling, Miquel D’Escoto i sin hovedstad i Nicaragua.

Ifølge den tidligere nicaraguanske udenrigsminister, opfordres alle nationer i verden til at adfbryde handels og diplomatiske fobindelser med Israel, så længe Israel forsætter med at angribe det palæstinensiske folk.

”Der er nok verbale fordømmelsder mod de grusomheder der dagligt begås af zionisterne, imperiets prostituerede for at sige det på bibelsk sprog imod staten og hele det palæstinensiske folk”, udtalte D’Escoto.

For den katolske præst, som blev tildeltNicaraguas Nationalforsamling gyldne æresmedalje, bør der iværksættes en stor pressionskampagne i henhold til princippet om ikke vold imod staten Israel, med krav om at overholde alle FN resolutioner siden 1967, herunder grænserne.

Men uanset denne kampagne ikke startes op, bør alle slags relationer med Israel afbrydes, understregede han.

D’Escoto opfordrede til fred i Mellemøsten, og advokerede især for at sikre rettighederne for den palæstinensiske stat og dets folk. (Prensa Latina)

(oversat fra engelsk ved Henning Paaske Jensen )