Odense: BIK gadefremstød 13. dec

Odense 13. dec 2012:

Kom og vær med til Boykot Israel fremstød på gågaden i i Odense

Torsdag d. 13. december v. Ove Sprogøes Plads
kl. 13.30.

Vi uddeler Flyers og sælger Boykot Israel-mærkater.

Se flyer indhold

Odense:

Flyer til uddeling gadefremstød torsdag den 13. december 2012

Tiden kræver boykot og sanktioner mod Israel

Drop israelske varer og kræv at der indføres sanktioner mod Israel

Med Israels fortsatte provokative udbygning af illegale bosættelser på Vestbredden tramper Israel på international lov og menneskerettigheder.
Efter Palæstinas opgradering i FN har Israels svar været endnu mere tempo på udbygningerne af bosættelser og fordrivelse af palæstinensere.

Ligeså længe der har været tale om ”fredsløsninger” siden Oslo aftalerne har Israel i ”ly af disse” vist, at de underlægger sig og indlemmer en stadig større del af Vestbredden – imod international ret og FN resolutioner.
Den Vestbred som er mere og mere gennemvævet med illegale bosættelser kontrolposter og apartheidveje og hvor den seneste israelsk godkendte udbygning truer med helt at adskille Vestbreddens nordlige og sydlige del.
I selve apartheid Israel lever palæstinensere fortsat som 2. rangsborgere.

Svaret imod Israels boykot af international lov og menneskerettigheder med udvidet kolonisering, besættelse og apartheid er omfattende at boykotte Israel på alle områder, sådan som det skete overfor Sydafrika under Apartheid. En global BDS bevægelse Boykot, De-investering og Sanktioner er under udvikling og får større og større opslutning.
Vær med:
Derfor boykot israelske varer
Derfor kræv boykot af firmaer som deltager i besættelsen
Derfor kræv at samhandel stoppes som det skete overfor apartheid Sydafrika.