Boykot Elbit demonstration ved Forsvarsministeriet i København mandag den 6.03.17

Boykot Israel demonstration
Ved Forsvarsministeriet i København mandag d. 6 marts 2017 kl. 16
Boykot Elbit Systems
Boykot Israel
Frit Palæstina

IMG_2043

Udtalelse ved Boykot Israel Kampagnen madag d. 6 marts 2017:

“Boykot det israelske våbenfirma Elbit Systems

Den danske regering påtænker indkøb af nyt artilleri. En af tilbudsgiverne er det omstridte israelske våbenfirma Elbit Systems.

Det er en skandale at den danske stat overhovedet kan overveje indkøb af våben fra Elbit Systems, der længe har stået på den internationale boykotbevægelse BDS’s sorte liste.
Dette skumle firma leverer overvågningsteknologi til de ulovlige israelske bosættelser og til den ulovlige apartheidmur, ligesom Elbit Systems har leveret militært udstyr til bl.a. Israels angreb på Gaza og Libanon.
Flere pensionskasser i Skandinavien har trukket deres investeringer ud af Elbit Systems. Det samme har Danske Bank og Tysklands største bank Deutsche Bank gjort.
Også Norges Oliefond har trukket investeringer ud af Elbit Systems. Begrundelser går bl.a. på Elbits involvering i de ulovlige bosættelser og den ulovlige apartheidmur.

Hvis den danske stat handler med Elbit Systems, er den med til at legitimere bosættelserne og apartheidmuren og Israels krænkelser af palæstinensernes menneskerettigheder.

Boykot Elbit Systems
Boykot Israels
Frit Palæstina!”

 Billede af Flyer med ovennævnte udtalese

Skærmbillede 2017-03-06 kl. 21.57.46

 

 

Skærmbillede 2017-03-06 kl. 21.58.25

IMG_2034

IMG_2045

IMG_2030