Folkeuniversitetet i Emdrup og turistrejser til apartheid-Israel

Boykot Israel Kampagnens logo

Det et chokerende og dybt kritisabelt, at Folkeuniversitetet i Emdrup, der er tilknyttet Aarhus Universitet, samarbejder med et privat rejsebureau, hvis formål et at tjene penge, og som hvidvasker en besættelsesmagt, nemlig staten Israel. Med sit samarbejde med rejsebureauet Viktors Farmor sætter Folkeuniversitetet i Emdrup grimme pletter på dette gode formål.undersreger Irene Clausen:

loss of land

Når man går ind på hjemmesiden fuau.dk – Folkeuniversitetet i Emdrup tilknyttet Aarhus Universitet – kommer man på side 8 frem til et éndagskursus med titlen Israel og Palæstina. Efter en beskrivelse af kurset (der skulle afholdes 6. februar hvis der ikke var kommet corona) kan man læse følgende:

Med sit samarbejde med rejsebureauet Viktors Farmor sætter Folkeuniversitetet i Emdrup grimme pletter på dette gode formål.

“Læs mere om rejser med Viktors Farmor og Folkeuniversitetet til Israel her”. Og så følger et link til Viktors Farmors program for rejser til “Det hellige land” og med begejstrede beskrivelser af Israel – en stat der som bekendt, i strid med folkeretten, holder Vestbredden og Gaza besat. Der er i rejsen planlagt et besøg i Bethlehem, der fejlagtigt hos Viktors Farmor placeres i Israel, selv om Bethlehem som bekendt ligger på Vestbredden.

Det et chokerende og dybt kritisabelt, at Folkeuniversitetet i Emdrup, der er tilknyttet Aarhus Universitet, samarbejder med et privat rejsebureau, hvis formål et at tjene penge, og som hvidvasker en besættelsesmagt, nemlig staten Israel. Husk på, at folkeuniversiteterne – som en særlig gren af folkeoplysningen – har til formål at formidle videnskabens resultater, metoder og fremskridt.

Med sit samarbejde med rejsebureauet Viktors Farmor sætter Folkeuniversitetet i Emdrup grimme pletter på dette gode formål.

Boykot Israel – frit Palæstina.

 

www.boykotisrael.dk                         facebook.com/boykotisrael.dk