BOYKOT TURISTREJSER TIL ISRAEL – FRIT PALÆSTINA

Boykot Israels tale (lettere forkortet) på Enghave Plads på Vesterbro ved Palæstina demonstrationen lørdag den 23. december fra Enghave Plads og forbi Albatros Rejser til Rådhuspladsen

Om lidt går vi forbi ALBATROS REJSER. Det gør vi fordi Albatros sælger turistrejser til apartheid-Israel – på trods af at Israel er i gang med et grusomt folkemord i Gaza.

BOYKOT ALBATROS OG RIISSKOV REJSER OG ALLE SELSKABER MED TURISTREJSER TIL ISRAEL!!

Boykot Israel har i mange år ført boykotkampagne mod de rejseselskaber der sælger turistrejser til Israel.

Vi har råbt ’Boykot turistrejser til Israel’ – når vi med vores orange boykotbanner og flyers gik ind på rejsebureauernes kontorer eller vi mødte op til deres rejsemesser.

I dag er der 4-5 rejseselskaber med turisme til Israel – mod dobbelt så mange for et par år siden.

Men det er stadigvæk 4-5 for mange Vi kommer fortsat efter jer indtil I stopper al turisme til apartheid-Israel!

Israel har en stor turistindustri med over 5 mio turister om året og med 200.000 ansatte i turistindustrien. Og mange millioner i turistindtægter. Men det vigtigste for Israel er at turismen hjælper Israel med AT SKABE ET GLANSBILLEDE AF ISRAEL og hvidvaske Israels forbrydelser mod palæstinenserne og normalisere den illegale besættelse af palæstinensernes

I rejseselskabernes kataloger roses Israels gæstfrihed og skønne natur. Man fremhæver de historiske vingesus og det hellige land hvor Jesus vandrede osv. Apartheidmuren med graffiti har vi endda set omtalt som en spændende turistattraktion, og besøg i en kibbutz som fængslende. ( Det er til at få kvalme af når man ser billeder fra Israels folkemord i Gaza!)

I mange af rejsebureauernes rejsebeskrivelser eksisterer Palæstina slet ikke. !!

Albatros skriver at på selskabets rundrejsen til Israel i efteråret 2024 skal man besøge Bethlehem, men uden at nævne at Bethlehem ligger på besat palæstinensisk område

TRODS FOLKEMORDET I GAZA FORTSÆTTER ALBATROS og Risskov Rejser deres turistrejser til Israel og får dermed blod på deres hænder – ligesom regeringen får blod på sine hænder når den handler våben med Israel og støtter Israels ‘ ret til selvforsvar‘ – i form af et regulært folkemord. Det samme gør hele den vestlige imperialisme når den betingelsesløst bakker op om kolonimagten og apartheidstaten Israel! Derfor råber vi: Bekæmp zionismen og imperialismen

(…)

Det der sker i Gaza lige nu har fået millioner af mennesker på gaderne i solidaritet med palæstinenserne. I de 22 år Boykot Israel har eksisteret har vi ventet på dette øjeblik, vi ser nu boykotten af Israel brede sig, nye boykot Israel grupper dukker op! Det er fantastisk! Palæstina solidariteten eksploderer , og Boykot Israel er stolt over at være en del af denne bevægelse.

BOYKOT AL TURISME TIL ISRAEL – BOYKOT ALT FRA ISRAEL

Vi kan vise vores solidaritet med det palæstinensiske folk på mange måder. Fx når vi går ud og handler. Vi kan tjekke hylderne for israelske varer og boykotte dem og klage til butikschefen over at de støtter Israels apartheid-økonomi og dermed folkemordet i Gaza. At butikkerne – ligesom den danske regering og Albatros Rejser – har blod på deres hænder når de støtter Israel.

.Vi skal boykotte israelske Medjoul dadler, frugt og grønt. Sodastream, Teva og Actavis kopimedicin osv. Boykot alt fra Israel, boykot det israelske flyselskab El Al.

Se listen over boyot varer på boykotisrael.dk

TOTAL BOYKOT AF ISRAEL

Boykot Israel Kampagnen opfordrer til generel boykot af Israel: økonomisk, kulturel, akademisk, diplomatisk osv. Afbryd diplomatiske forbindelser til apartheid-Israel! Ligesom i Sydafrika. Staten Israel – og ikke kun bosættelserne – skal boykottes. Hele Palæstina skal befries. I Sydafrika lykkedes det – via væbnet kamp og stærk international solidaritet – at bekæmpe den sydafrikanske bosætterkolonialisme og apartheid! Det samme vil ske i Palæstina!

Boykot al turisme til aparteid-Israel.

STOP FOLKEMORDET – VÅBENHVILE NU

BOYKOT ISRAEL – FRIT PALÆSTINA!