BOYKOT ALBATROS REJSER – BOYKOT ISRAEL

BOYKOT ALBATROS! – BOYKOT ISRAEL!

Onsdag den 17. januar gennemførte Boykot Israel Kampagnen en aktion ved rejseselskabet Albatros. Tøndergade 16.5. Vesterbro! Vi afleverede et åbent brev til Albatros (se det åbne brev nedenfor) på deres kontor på 5 sal medbringende vores orange Boykot Israel banner! En Albatros leder tog rasende imod det åbne brev og forsøgte ophidset at jagte aktivisterne ud af kontoret! Vi forlod kontoret med ordene: Vi kommer igen! På vejen ned klistrede vi Boykot Israel klistermærker på elevatorvæggene.

Boykot Albatros -Boykot turistrejser til Israel

Stop folkemordet!

Boykot Israel – Frit Palæstina!

————————

Åbent brev til rejseselskabet Albatros

I årevis har Boykot Israel Kampagnen opfordret rejseselskaberne til at droppe turistrejser til apartheid-Israel. De fleste har fulgt opfordringen. Men ikke Albatro! Mens Israel begår folkedrab i Gaza, laver Albatros reklame for Israel som et spændende turistland

Albatros undlader at omtale Israels massive undertrykkelse og fordrivelse af palæstinenserne i deres ellers fyldige rejsebeskrivelse. At flere af Israel-rejsernes seværdigheder befinder sig på besat palæstinensisk land nævnes ikke med et ord. Dermed bidrager Albatros til at hvidvaske Israels forbrydelser mod palæstinenserne og normaliserer besættelsen.

Det er en skandale! Albatros opfordres til øjeblikkeligt at fjerne Israel fra sit rejsekatalog. Indtil det sker, vil vi i medierne og på gaden opfordre til boykot af rejseselskabet Albatros!

BOYKOT TURISTREJSER TIL ISRAEL – BOYKOT ALBATROS

STOP FOLKEMORDET I GAZA!

FRIT PALÆSTINA!

www.boykotisrael.dk