Støttebar: Frit Palæstina – ingen skal tjene på besættelsen!

g4s_boykot_sticker_newStøttebar 14 december

for et frit Palæstina – ingen skal tjene på besættelsen!

Sted: Cafeen i Folkets Hus (stengade 50) – fredag den 14. december fra kl.20 til 01!


Kom og støt op om ‘Boykot G4S’-netværket og vores aktiviteter for et boykot af alle, der tjener penge på den ulovlige besættelse af Palæstina!

* Luksus-øl til en 10’er
* Seriøst fornemme drinks til 15
* Lækkert line-up
kl.20-21 reDanger med ethnopop og hiphop
kl. 21-23 Onsdagsklubben med reggea,etniske rare grooves,electro og dubstep
kl. 23-01 Slutcore lukker festen med et brag!
* Snacks og kage
* Palæstina-lir og alle dine venner
Gratis entré, læg gerne penge i donationsboksen!! Ingen dankort, ingen hårde stoffer og ingen vold – kun god stil og masser af dans.

Det dansk-britiske sikkerhedsfirma G4S tjener på staten Israels ulovlige besættelse af Palæstina. Derfor opfordrer vi alle til at boykotte G4S.

Boykot G4S er en del af den internationale BDS-kampagne. BDS står for Boycott, Divestment and Sanctions og opfordrer alle til at boykotte, sanktionere mod og trække investeringer ud af staten Israel, indtil international lov håndhæves. BDS er et svar på en appel fra det palæstinensiske civilsamfund, der i 2005 gennem en stor gruppe græsrodsorganisationer opfordrede det internationale samfund til at lægge økonomisk og moralsk pres på staten Israel. Boykot G4S tilslutter sig denne internationale solidaritetserklæring. Læs mere om BDS. http://www.bdsmovement.net/

Vi glæder os til at se jer og spred det lige til alle jeres venner! Se også facebook-event: http://www.facebook.com/events/492233944132333/?fref=ts

http://www.facebook.com/BoykotG4s
http://boykotg4s.wordpress.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.