Boykot VM kvalifikationskampen Danmark-Israel

Red-Card-Israel

Boykot VM kvalifikationskampen Danmark-Israel i Parken tirsdag den 7. september

”Giv Israel det røde kort”, tirsdag den 7. september kl. 19 ved Vibenshus Runddel Metrostation, Jagtvej 180, 2100 København Ø – Der vil være talere, musik, flyers og bannere

Af demogruppen ’Giv Israel der røde kort’

I takt med at Israels forbrydelser mod palæstinenserne bliver stadig mere synlige – takket være de moderne medier og en hastigt voksende Palæstina-solidaritetsbevægelse – satser apartheidstaten Israel stadig mere intenst  på at brande sig som en normal og human stat – især inden for  områder som sport, kultur, seksuelle spørgsmål og miljøspørgsmål  Ved at markere sig ’progressivt’ på disse bløde områder håber den zionistiske stat at fjerne fokus fra sin brutale koloniserings- og apartheidpolitik i forhold til palæstinenserne – det man kalder Whitewashing, Pinkwashing eller Greenwashing.

Når apartheid-Israel deltager i Eurovision, Filmfestivaler, Tour de France, OL og andre internationale begivenheder bidrager det til at skabe et billede af Israel som en normal og legitim stat – på linje med andre stater. Men  Israel er ikke en normal stat. Israel er en besættelsesmagt der siden 1948 har koloniseret Palæstina under parolen ”Mest muligt palæstinensisk jord og færrest muligt palæstinensere”

Når det internationale fodboldforbund FIFA lader apartheid-Israel deltage i VM, bryder FIFA med sine egne vedtægter der forbryder racisme og apartheid!

Tirsdag den 7. september skal der – efter planen – spilles VM kvalifikationskamp i Parken mellem det danske og israelske herrelandshold i fodbold.

Alle retfærdighedselskende mennesker og Palæstinavenner må vise deres protest og modstand mod gennemførelse af denne kamp. Vi må vise at det israelske hold, der repræsenterer staten Israel og dermed kolonisering, racisme og apartheid, ikke er velkomment her. Vise at vi er mange som solidariserer os med det besatte palæstinensiske folks befrielseskamp.

Det kan man bl.a. gøre ved at sende protest-mails til DBU (Dansk Boldspil Union) på mailadressen dbu@dbu.dk – gerne med overskriften ”Giv Israel det røde kort”. Eller ved at møde op til demonstrationen:

Find begivenheden for demonstrationen her
Demonstration: Giv apartheid-Israel det røde kort!