STØT PALÆSTINENSERNES BEFRIELSESKAMP – BOYKOT ISRAEL ØKONOMISK, KULTURELT OG DIPLOMATISK – Udtalelse 7. okt. 2023

Udtalelse fra Boykot Israel Kampagnen:

STØT PALÆSTINENSERNES BEFRIELSESKAMP – BOYKOT ISRAEL ØKONOMISK, KULTURELT OG DIPLOMATISK

Lørdag morgen den 7. oktober indledte Hamas fra Gaza et massivt overraskelsesangreb på besættelsesmagten Israel under navnet ‘Al Aqsa Flodbølgen’. Angrebet skete præcist 50 år efter oktoberkrigen i 1973, hvor de syriske og egyptiske angreb på Israel også kom som en overraskelse.

Det palæstinensiske angreb er et svar på Israels mangeårige belejring af Gaza, drab på tusindvis af palæstinenserne, den stigende repression i forhold til de palæstinensiske fanger i besættelsesfængslerne, den voldsomme eskalering i angrebene på palæstinenserne på Vestbredden og angrebene på Al Aqsa moskeen i Jerusalem.

De palæstinensiske angreb har indtil videre resulteret i tilfangetagning af dusinvis af israelske militærpersoner og bosættere og israelske militærkøretøjer. Dermed er angrebet allerede en sejr for palæstinenserne. Det udgør et strategisk nederlag for staten Israel og dens ‘berømte‘ efterretningsvæsen og er et vendepunkt i den palæstinensiske befrielseskamp – selvom Israel i øjeblikket har indledt massive terror bombninger af Gazas befolkning med store tab til følge.

Den vestlige imperialisme og dens medier støtter ensidigt besættelsesmagten Israel. Men det gør verdens befolkninger ikke. Den internationale solidaritet med palæstinensernes befrielseskamp vokser dag for dag.

BEKÆMP DEN ISRAELSKE BOSÆTTERKOLONIALISME OG APARTHEID

STØT PALÆSTINENSERNES KAMP FOR RETTEN TIL AT VENDE TILBAGE

BOYKOT ISRAEL – FRIT PALÆSTINA!

www.boykotisrael.dk

Lørdag d. 7. oktober 2023