TIL LEGO A/S : TRÆK JER UD AF SAMARBEJDET MED HEWLETT PACKARD/HP!

Åbent Brev til LEGO A/S
TRÆK JER UD AF SAMARBEJDET MED HEWLETT PACKARD/HP!

boykot_hp

Fra Boykot Israel Kampagnen

Træk jer ud af samarbejdet med Hewlett Packard/HP!

Det multinationale selskab Hewlett Packard, HP – har gennem længere tid været genstand for en boykotkampagne anført af den internationale Boykot Israel bevægelse, BDS (som Boykot Israel er tilsluttet).

HP er involveret i alle aspekter af Israels undertrykkelse af palæstinenserne idet HP leverer teknologi til israelske checkpoints, fængsler, bosættelser, hæren, flåden, forsvarsministeriet etc.

For nylig har det danske firma LEGO A/S indgået partnerskab med HP med henblik på at ’bringe kreativ læring’ ind i HP skoleprogrammer. Det betyder at LEGO vil stille to af sine undervisningsprogrammer til rådighed for HP’s undervisningsafdeling – og dermed for skoler som indkøber HP computere.

Det drejer sig om 1) Lego Mindstorm Education EV3 som er en undervisningspakke for gymnasieelever med robot- og computerprogrammer, og 2) We DO 2.0 – som er et program for folkeskolelever med fokus på computerteknologi og videnskab.

Gennem aftalen med LEGO håber HP EDUCATION at ”levere kreative læringsløsninger til tusindvis flere elever i de kommende måneder”.

Boykot Israel Danmark opfordrer til boykot af alle produkter fra HP!

Vi opfordrer LEGO til straks at trække sig ud af samarbejdet med det skumle firma HP der er medansvarlig for Israels mange forbrydelser mod palæstinenserne.

Boykot HP – Boykot Israel!

Læs mere om HP her (eng):
https://bdsmovement.net/boycott-hp

www.boykotisrael.dk …… facebook.com/boykotisrael.dk