Gaza under angreb! Stå sammen med Palæstina, Stå sammen med modstanden!

 

gaza-under-attack

Ved PFLP, Folkefronten til Palæstinas Befrielse 12. nov. 2018

Folkefronten til Palæstinas Befrielse opfordrer til en haste aktion rettet til Palæstinas venner, bevægelser for retfærdighed og befrielse og de palæstinensiske og arabiske samfund overalt i verden om at bakke op om Gaza der er under angreb i dette kritiske øjeblik. Vi udsender denne opfordring til ære for og sorg over vore to heroiske kammerater, Mohammed al-Tatari og Mohammed Odeh, der led martyrdødenoverfor de zionistiske besættelsesstyrker som angreb dem mens de kæmpede for deres lands frihed, Palæstina og hele dets folk,

Disse mord begået af de koloniale styrker kommer efter et angreb i går hvor zionistiske kræfter forsøgte at invadere Gazastriben i en undercover operation for at kidnappe eller myrde lederne af den palæstinensiske modstand. De dræbte 7 palæstinensere, der døde mens de forsvarede deres land. Men den palæstinensiske modstand lod dem ikke komme afsted med deres forbrydelse. Modstanden har holdt fast og kæmpet herorisk mod en af verdens stærkeste væbnede kræfter og slog magtfuld tilbage med slag imod dræberne og morderne.
I aftes ramte bomberne endnu engang Gaza, Zionistiske styrker beskyder og bomber fjernsynsstationer og universiteter, og de truer med endnu engang at bombe hospitaler. Dette kommer som det seneste ondskabsfulde militære angreb rettet imod palæstinensere i Gaza, efter krigene i 2009, 2012 og 2014 med utallige bomberaids og mord i løbet af en periode med 11 års brutal skånselsløs belejring.

Dette angreb er et forsøg på at undertrykke resultaterne fra the Great March of Return, hvor tusindvis af palæstinensere i Gaza har krævet deres grundlæggende ret til at vende tilbage og at bryde belejringen. I modsætning til denne folkelige bevægelse har de zionistiske styrker aktiveret deres snigskytter og taget livet af over 200 palæstinensiske demonstranter. På trods af alle disse overgreb forbliver det palæstinensiske folk i Gaza engageret i modstanden, nægter at afstå fra deres forsvar og er fast besluttet i kampen for tilbagesvenden og befrielse.

Palæstinensere i Gaza er ikke alene! Og de må ikke stå alene.. Dette angreb udføres ikke alene af den israelske besættelsesmagt alene, men af de imperialistiske kræfter som USA, Frankrig og Storbritanien der bevæbner og støtter og hylder den koloniale bosætter racistiske stat. De reaktionære arabiske regimer der viser hvordan man demonterer palæstinensiske rettigheder og eksistens alt imens det regner med død og ødelæggelse overfor Yemen angreb de er medsammensvoren i.

Nu er det tid til at handle. Gå på gaderne og pladserne, organiser, demonstrer og protester og mobiliser for opbakning til det palæstinensiske folk i Gaza der er under angreb. Men fortsætter med at yde modstand trods alle odds. Udbyg boykotten af Israel og konfronter imperialismen overalt hvor den eksisterer. Stå sammen med det palæstinensiske folk, den palæstinensiske modstand og den den palæstinensiske sag. – Kampen for tilbagevende og befrielse, fra floden til havet!

 

Oversat fra engelsk:

Urgent Call: Gaza under attack! Stand with Palestine, Stand with the Resistance