Protestdemonstration foran Bundestag i Berlin mod erklæring vendt imod Palæstinasolidaritet

Berlin_310120

BDS Berlin afholdt demo foran det tyske parlament Bundestag i protest mod parlamentets vedtagelse i maj 2019 af erklæring der anklagede BDS for antisemitisme. En snes europæiske Boykot Israel og BDS grupper deltog med egne bannere og taler. Stemningen var fantastisk med musik, trommer, kraftige slagord og en stærk markering af international solidaritet. Hovedbudskabet var: vi er ikke anti-semitter men bekæmper apartheid-Israels forbrydelser mod palæstinenserne. Forsvar ytrings- og organisationsfriheden. Stop besættelse og apartheid! For flygtningenes ret til at vende tilbage.

Fra Boykot Israel Danmark deltog tre aktivister og holdt en kort tale, se herunder:

20200131_165132 (1)

“Boykot Israel i Danmark har – siden 2002 – arbejdet for en generel boykot af staten Israel: politisk, økonomisk, sportslig og kulturel. Vi opfordrer supermarkedskunder til at boykotte israelske produkter så længe der er israelsk apartheid og besættelse. Vi deltager i internationale kampagner fx Boykot Eurovision 2019 med i Israel som værtsland.

BDS (Boycott, Divestment and Sanctions) vokser over hele verden. Israel ser BDS som en strategisk trussel. Staten Israel er gået til angreb på BDS, støttet af sine allierede blandt verdens magthavere. Redskabet hedder antisemitisme. I Danmark er boykot Israel mange gange blevet anklaget for antisemitisme, fx af borgerlige medier. .

BDS i Tyskland blev af der Bundestag erklæret for antisemitisk. Vi står her i dag for at protestere mod grundløse beskyldninger om antisemitisme og forsvare ytrings- og organisationsfriheden.

For vi er ikke antisemitter. Vi er ikke racister. Vi er ikke fjender af jøder. Mange jøder er vores venner. Vi er imod Israels forbrydelser mod palæstinenserne. Vi kæmper for palæstinensernes menneskerettigheder. Staten Israel er bygget på zionismen, hvis mål er: så få palæstinensere og så meget palæstinensisk jord som muligt. Staten Israel er en apartheidstat der diskriminerer alle ikke-jøder, især palæstinenserne. De regimer der nu anklager boykotbevægelsen for antisemitisme støtter den israelske apartheidstat og bidrager til at hvidvaske Israels forbrydelser mod palæstinenserne.

Jo mere boykot Israel kampagnen bliver angrebet, des stærkere bliver vores sammenhold. Regimer verden over støtter apartheid-Israel. Men befolkningerne verden over støtter palæstinensernes kamp for frihed!

Det gør vi også.

Boykot Israel – Frit Palæstina –Styrk den internationale solidaritet! “

 

www.boykotisrael.dk    … facebook.com/boykotisrael.dk